Löneutbetalande bank

Linnéuniversitetet har Danske Bank som löneutbetalande bank. Läs instruktionen nedan för att registrera dina uppgifter korrekt.

För att du ska få din lön till det konto du vill, behöver du genomföra en registrering. Du registrerar det enklast med hjälp av ett BankID. Har du idag inget BankID kan du enkelt ansöka om det genom din bank.

För dig som inte kan använda BankID, kan registrering av dina kontouppgifter ske med hjälp av en blankett. Blanketten begär du genom att maila till kundin@lnu.se

Om du inte anger dina kontouppgifter på något av ovanstående sätt kommer din lön att betalas ut via ett utbetalningskort som skickas hem till din adress. Utbetalningskortet kan du lösa in på bank eller ombud. Inlösen kan vara avgiftsbelagt.

Registreringen av kontouppgifterna innebär inte att du blir kund i Danske Bank. Är du idag kund hos Danske Bank behöver du ändå registrera kontouppgifterna.

Teknisk support

För teknisk support angående lönetjänsten, ring Danske Bank på telefonnummer 0752-481850. Danske Bank nås måndag – torsdag 08:30-17.00, fredag 08.30-16.45.

Övriga frågor

Vid andra frågor om kontoregistrering kontaktar du kundin@lnu.se